HOME ABOUT LOVEY FACEBOOK EXCHANGE TWITTER INSTAGRAM

Saturday, 10 May 2014

blogger family

Hye peeps!
Okay!Straight to the point.
Entry nie khas untuk INVITE YOU ALL JOIN THIS GROUP
Credit to ADFA for this
*abaikan pertanyaan dibawah*

  v  WeChat
  v  Whatsapp
Sebenarnya nak kata baru tak lah baru sangat.Lama pun tak.Sedang-sedang je.
Hah!Meh sini nak promote kat korang.Bestnya group ni sebab
  v  Merupakan kelab cari jodoh.hikhiksss.Korang boleh tengok gambar dibawah ni.


  v  Merupakan kelab karaoke.View gambar dibawah.



  v  Merupakan kelab bahan orang.Tengok ni

  v  Pastu,kat sini korang boleh share macam-macam.Link blog,maybe?like this:

  v  Bukan sesaja nak promote,tapi serius.Group ni memang best.Meriah babe!

Okay!kepada rakan blogger yang nak join tuh,ringankan tangan anda untuk add YOYO di
  v  Wechat ID:Cikyaya_95
NOTA PENTING
  v  Kalau dah add,sila bagitahu bahawasanya anda,BLOGGER
  v  Kalau tak,request anda ai takkan app
  v  Perempuan sahaja
Yang takde wechat tu boleh join whatsapp or nak join due2 pn boleh.Lagi meriah.Kepada blogger-blogger sekalian,jom lah join kami.Luaskan network anak beranak blogger okee? J
Oulsss boleh tengok list mereka yang dah join tu kat SWEETIE
Sorry entry kali ni penuh dengan gambar.Alohai ..malasnya nak menaip!!!


23 comments:

  1. boleh mintak dia invite tak? hehehe.

    ReplyDelete
  2. *abaikan pertanyaan dibawah* mwahahaha err. haha yg penting noti mmg non stop. terbaik haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a adfa ..abaikan sebab tak penting ..hikhiksss ;)

      Delete
  3. wah wah blogger pun ade group best2 :):)

    ReplyDelete
  4. wahh ! bestnye .. nk join ??? hehe ,, :)

    ReplyDelete
  5. Hulamak, name ana pun ade la kt screenshoot tu! Ahaks..

    Dear blogger jom ah join. Best group ni. Kekadang lawak gile. Terbaik ah promote group! (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah ..kak ana kan bezfren yoyo ..hahaa

      Delete
  6. hahahahahaa... nama ai yg paling femes kat situ... and paling penting gambar cousin kesayangan ada kat entry ne ar... :P nasib bkn sepet....

    ReplyDelete
  7. haha ,yoyo punya!ingat yeap kak?ofkos lah farah najwa latipah boo ;)

    ReplyDelete
  8. Adush, 469 whatsapp notification -.-"
    spam ke hape blogger family ni?

    ReplyDelete
  9. wuhuuuuuu . love all of youu blogger family :*

    ReplyDelete
  10. best group ever haha
    part bahan membahan paling best

    ReplyDelete
    Replies
    1. tervaik ninaa ..eh2 ..typo ..*mohon jangan bahan*

      Delete
  11. memang best. sedihnya lepasni jarang dapat sembang macam sebelum ni. jangan lupa saya TT__TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mungkin lupa la ee ..produck ee terbaik ..hantu typo .. ;)

      Delete
  12. itew dh kuar dr situ... huhuhu... jgn marah ek korang.. sampaikan salam rindu buat mereka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zizie knp left?hikhiksss ..okay kak ..blogger family rindu kak zizie :'(

      Delete
  13. Wahhh, meriah giler group ni!

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnye group ni.. Nak joinnn takde wechat.. Whatsapp je huuuu T_T

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Leave your "blebering" here ;)